timetobebrave.blogg.se

Från äktenskap till skilsmässa. En pappablogg om livet i förändring.

Ensamfrukost

Publicerad 2014-04-29 08:11:00 i Allmänt,

Något av det sämsta med att separera är att behöva äta ensam. Frukost utan mina pojkar är en helt annan värld än med dem. Nu är morgonpasset i p3 det enda som hörs. Jag har hellre mycket prat o lite tjat med ett utspillt glas mjölk ibland än detta. Att äta ensam är inget roligt.

Men solen skiner, så på med shortsen och skapa en bra dag.

Helgen

Publicerad 2014-04-28 22:21:00 i Allmänt,

Jag skriver inte så mycket när jag har pojkarna längre. Jag vill verkligen fokusera på dem när de är hos mig. Till och med telefonen läggs åt sidan tills de somnat. Helgen inleddes med en liten överraskningsmiddag för en kollega som gift sig. Mycket trevlig kväll och jag åt pluma för första gången. Helt otroligt gott och får ni chansen att äta det så rekomenderas det starkt. 
 
På lördagen hämtade jag pojkarna hos J. Som jag längtat efter dem. Det är så underbart när de springer mot mig och hoppar upp i min famn. Vi åkte ner till min storasyster vars dotter konfirmerades och umgicks med min familj. Vi sov över hos min lillasyster. Pojkarna älskar verkligen sina kusiner och min äldste son L försvinner in i lekens värld med deras enda pojkkusin, på min sida, som faktiskt fyller år på samma dag som L men är två år äldre. A gillar alla sina kusiner och leker med vem som helst av dem. Men för tillfället vill han gärna vara nära och leka mest med mig. Jag tycker han känns lite otrygg hos mig. Kan det vara så att han tycker att det är jag som lämnat J och vår lägenhet och därmed är lite orolig? Eller kanske det bara är en åldersfas han går igenom just nu.
 
Under söndagen sprang jag ett litet välgörenhetslopp för tandvård i Kambodja. Bara 6 km men det kändes bra och mitt mål på milen under 48 minuter ligger nära. Den 10 maj är det upp till bevis.
 
Idag var jag hemma hos J och pojkarna någon timme och pratade om vårt schema som är lite rörigt under maj månad. Stelt i början som vanligt men bättre efter hand. Hennes nya kille hade varit med på en fest i helgen hos gemensamma bekanta. Det känns lite i hjärtat och det kommer att ske fler gånger ju mer han kommer in i bilden nu. Jobbigt att bli ersatt och jag vet inte hur våra vänner ser på det eller på mig. Inget att lägga för stor vikt vid men samtidigt vet jag att det kommer fler tillfällen då J och hennes nya kommer att sätta spjut i mitt hjärta. 
 
Ett annat spjut i mitt hjärta kom igår när Liverpool förlorade. Men precis som med allt annat som sker:
LIVET går vidare. Mot ljusare och bättre tider.

24 timmar

Publicerad 2014-04-25 08:28:00 i Allmänt,

Nu är det bara drygt 24 timmar kvar tills pojkarna är hos mig igen. Längtar så enormt mycket efter dem. Har gjort mycket under veckan som jag kan göra när jag inte har dem men det biter liksom inte. Längtan efter L&A tränger sig igenom alla fasader och aktiviteter. Hjärtat går ner i varv blodet tar sig sakta runt i kroppen. Mina steg är inte lika lätta och tryggheten som pappa är låg. Men om 24 timmar vet jag att allt vänder på en sekund. Den sekunden står högst på önskelistan. 
 
Idag blir det en liten överraskningsfest för en kollega som gift sig. 
 
Men som sagt 24 timmar kvar.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela