timetobebrave.blogg.se

Från äktenskap till skilsmässa. En pappablogg om livet i förändring.

Biopsi

Publicerad 2014-08-06 15:37:00 i Allmänt,

Läkarna kontrollerade mig noga och tog en biopsi. Behöver dock inte känna mig orolig enligt dem. Nu blir det väntan på svar någon vecka. Men som sagt oroar mig inte i onödan. 

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2014-08-06 22:51:27

Låter skönt när läkarna säger att du inte behöver oroa dig i onödan! Samtidigt är det förståeligt att det känns olustigt.

Har nu läst din blogg från början... Jag började egentligen i nutid och gick bakåt. Vilken resa du gjort. Det märks tydligt att du mår bättre och njuter av dina barn. Som du skrev (jag kommenterade i din blogg igår och fick svar tillbaks) så tror även jag att man blir bättre på att värdesätta tiden till fullo när man har dem varannan veckan och att man är ensam om att ta alla beslut. Ingen som påverkar en eller har åsikter när man "bryter" mot familjekutymen. I mitt huvud snurrar allt och ibland känns det som att jag vill spola fram tiden ett år för att se hur allt tillslut artade sig. Du skriver en mycket inspirerade och ärlig blogg. Du sätter ord på mycket som man själv kan känna igen sig i. En sak till... Det kliar även i min kropp när barnen på busfabriken lever rövare och föräldrarna har fullt upp med att snick-snacka med varandra eller uppdatera FB :-) lycka till nu med det nya livet som väntar dig tillsammans med dina barn.

Svar: Tack för komplimangen. Ville också spola fram tiden för att se vad som skulle hända med oss. Men oj vad viktigt, jobbigt och lärorikt det har varit att låta det ta tid. Jag är inte färdig än men börjar närma mig.
Lycka till vad du/ni än väljer att göra. Mitt enda råd är att prata om allt.Kram
timetobebrave.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela