timetobebrave.blogg.se

Från äktenskap till skilsmässa. En pappablogg om livet i förändring.

Höga skratt.

Publicerad 2014-08-17 21:28:04 i Allmänt,

Satt tidigare idag och lyssnade på när L&A badade. De hade tryckt ner sig i varsin plastlåda från Ikea inne i duschen, hade mängder av leksaker, skvätte vatten på varandra och skrattade så de kiknade. Jag älskar att höra dem tillsammans, höra att de är beroende av varandra. De är bröder och är väldigt måna om varandra, även om de naturligtvis retar varandra och bråkar lika ofta som de kramas. De verkar helt oberörda över att deras pappa och mamma inte längre bor tillsammans. De mår bra och verkar helt enkelt ha accepterat fakta och börjat leva i den nya situation som nu råder. Jag var övertygad om att de skulle må dåligt över att inte få träffa sina föräldrar varje dag och ha boende på olika ställen. Men barn är fantastiska, i alla fall mina :)
 
Imorgon är det första skoldagen för L, stort. Jag vet av erfarenhet från min skola att det ofta är föräldrarna som är svårast att skola in. Barnen har varit och hälsat på och är med på noterna snabbt. För vissa barn tar det en minut för andra kan det ta en vecka och det blir alltid bra. Men nu är det min son och jag kan säga att det pirrar nog lika mycket i min mage som hans.
 
På tisdag kommer V. Det ser jag verkligen framemot.
 
Fotbollen i England är igång igen och Liverpool vann sin första match. En resa till Liverpool står högt på önskelistan och förhoppningsvis blir det av till våren om ekonomin tillåter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela