timetobebrave.blogg.se

Från äktenskap till skilsmässa. En pappablogg om livet i förändring.

Inget onormalt

Publicerad 2014-08-14 16:13:46 i Allmänt,

Mammografi blev en ny upplevelse. Fick skäll av sköterskan för att jag inte slappnade av när hon slet, drog och tryckte ihop mitt bröst, som om mammografi är något man gör varje dag. Hursomhelst varken den eller ultraljudet visade något onormal precis som jag trodde. Men skönt att få det bekräftat.
 
Har varit på föreläsning tillsammans med 750 pedagoger idag. En helt usel föreläsning. Förstår inte varför man bokar en gubbe, som i och för sig hade viktiga saker att prata om men som inte har en aning om hur han ska nå ut med det till en publik. Kan ärligt säga att jag satt och surfade på min telefon 50% av föreläsningen. I och med att jag satt längst bak såg att jag 70% av åskådarna gjorde samma sak. Avslutade dagen med Mark Levengood i en timme. Trevlig och rolig timme men en lokal ståuppare hade dragit ner lika mycket skratt, till en tiondel av priset kan jag tänka.
 
Nu blir det till att städa, sätta upp några tavlor, handla och sen vila. Förkyld som tusan och den måste bort för imorgon kör jag hem från jobbet i ilfart och hämtar upp mina pojkar. Inget speciellt planerat i helgen men jag vill vara frisk så jag kan ge mitt bästa till pojkarna. Har dem bara fram till tisdag för nästa lördag åker hela min familj till Bornholm några dagar för att fira min fina mamma som fyller 70 år.
 
V, vi kan kalla henne V, kommer till mig nästa vecka. Det ser jag också framemot. Mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela