timetobebrave.blogg.se

Från äktenskap till skilsmässa. En pappablogg om livet i förändring.

Jag tänker på dig.

Publicerad 2014-08-04 23:15:21 i Allmänt,

Jag fick precis ett sms som löd som rubriken. "Jag tänker på dig". Det gör mig glad att veta det.
 
Ligger hos min syster i, troligtvis, världens mest obekväma säng med mina pojkar på varsin sida om mig. Det gör mig också glad. Även om det är obekvämt, varmt och sömnen blir lidande så är jag glad över att få sova bredvid mina prinsar. Som båda är friska, fyllda av liv och lust. Som är mina för alltid även om det så bara är på halvtid. 
 
Sov gott. 

Kommentarer

Postat av: Lisa

Publicerad 2014-08-05 12:14:53

Hej du!
Har du några tatueringar? I min blogg vill jag sprida inspiration och göra gärna inlägg om andras tatueringar och tanken bakom dem. Givetsvis länkas din blogg i inlägget. Vad sägs om det?
Puss. /Tattoo Inspo

Svar: Inga tatueringar än men jag har två stycken i mina tankar. Om de blir gjorda vet jag inte :). En tatuering för pojkarna och en som jag och mina trillingsyskon funderat på som binder samman oss tre.
timetobebrave.blogg.se

Postat av: Anna

Publicerad 2014-08-05 23:43:05

Hej! Hittade din blogg av en slump, nåja jag sökte på "skilsmässa" jag erkänner! Jag är inte riktigt där än. Tankarna har slagit mig många gånger men något håller mig kvar. Vi har också barn och att inte få träffa dem varje dag är hjärtekrossande. Sen det här med ensamheten känns skrämmande eller rättare sagt okänt. Efter tio år tillsammans så ska det kanske kännas så. Jag tar det här med äktenskap på fullaste allvar och jag/vi har försökt men någonstans på vägen tappar jag orken... Usch förlåt för gnäll!! Ska lägga mig och vakna till en förhoppningsvis bättre dag och sol imorgon :-) vilket fall som helst så känner jag igen mig i mycket av det du skriver! Jag kommer fortsätta att kika in här då och då... Godnatt

Svar: Ett svårt beslut. Jag håller också äktenskapet högt men ibland är det nog rätt att skiljas. Har ni något kvar så se till att prata om det. Ensamheten vänjer man sig vid. Jobbigt att vara utan barnen men den stunden man får dem i famnen och veckan man har dem är, i alla fall för mig, mycket mer värd och jag känner mig mer närvarande nu än tidigare. Allt som vi gör tillsammans är vad jag vill eller efter pojkarnas önskemål.Hoppas din dag blir bra.
timetobebrave.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela