timetobebrave.blogg.se

Från äktenskap till skilsmässa. En pappablogg om livet i förändring.

Tyst

Publicerad 2014-08-22 21:31:08 i Allmänt,

Skickade ett sms till V med önskan om en bra helg för henne och en undran om hur lite kontakt vi ska ha. Svaret löd:
Det har varit en tung dag. Jag tror vi mår bäst av att försöka pausa ifrån varandra även om det just nu känns helt fel. Jag måste få tid att sortera känslor och tankar. Lova att njuta av trippen med familjen, det är du värd fina fina Ola. Hälsa alla :)
 
Tror faktiskt att hon har det värre än mig. Men jag mår inget vidare och är tillbaka på ett lägre stadie än jag vill vara på, livskvalitetsmässigt. Blev mindre glad över en natt och tog ut det på mina fina söner i morse när de vaknade för tidigt och spillde ut mjölk vid frukosten. Under dagen bestämde jag mig för att inget ska få sänka mig så lågt att jag börjar gnälla på mina barn för småsaker. Kvällen har varit topp när vi lagade mat tillsammans och haft massor med mys i soffan.
 
Fokus på mig och pojkarna. Om de känslor och tankar V har hamnar på rätt ställe så tar jag emot henne med öppna armar. Men fram tills dess är det tyst från min sida. Ingen idé att pusha någon framåt som inte är riktigt redo.
 
Imorgon åker hela min familj till Bornholm för att fira mamma som fyller 70 år. Fokus på henne och min fina familj. Gött med semester och närhet med pojkarna. 
 
Trevlig helg.
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-08-22 23:58:10

Önskar dig och dina pojkar en fin semester med familjen!! Hoppas du snart mår bättre. Kram kollegan

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela