timetobebrave.blogg.se

Från äktenskap till skilsmässa. En pappablogg om livet i förändring.

Ett år har gått.

Publicerad 2014-12-04 22:48:38 i Allmänt,

Har slutat skriva här men fick reda på att första inlägget gjordes för ett år sedan idag. Så det bör firas med att säga att ett år går fort och allt som hänt har gjort mig till en starkare och bättre människa. Jag är idag en ännu bättre pappa till mina pojkar. Det gör ont att inte träffa dem varje dag men jag vet att de har det bra hos J. De är bättre på att prata i telefon och det underlättar när saknaden är som störst.
 
Förutom saknaden av pojkarna varannan vecka är livet strålande. Jag och V träffas så mycket vi kan och vårt förhållande och våra känslor för varandra blir starkare varje gång vi träffas. Första mötet med pojkarna gick strålande och kärlek och omtanke om och för varandra uppstod direkt. V är omtyckt av hela min familj och jag tycker att hennes är toppen. Vi kommer att fira jul hos min familj i år och nyår hos hennes vänner i Trysil.
 
Många tänker och tycker att det kanske gått lite väl fort, men det känns som om jag känt V i hela mitt liv. Och helt ärligt så bryr jag mig inte om vad andra tycker. Sådana tankar genomsyrade mig tidigare och det mår man inte bra av.
 
God jul och Gott nytt år.

Kommentarer

Postat av: Johanna Nyström

Publicerad 2014-12-08 09:51:44

Vad kul att allt går strålande för er!

Vadå fort fram? Känns allt rätt så är det väl bara att tuta och köra.

Har man sett årets upplaga av "Bonde söker Fru" så vet man att kärleken verkligen kan blixtra efter bara ett möte med den rätta!

Så jag säger bara: -Lyssna på ditt hjärta och kör så det ryker! Man lever bara en gång!

Vad mysigt med ett gemensamt julfirande! Julen ska man tillbringa med sin andra hälft!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela