timetobebrave.blogg.se

Från äktenskap till skilsmässa. En pappablogg om livet i förändring.

Passande tröja

Publicerad 2014-07-30 15:59:41 i Allmänt,

Hittade denna tröja i garderoben. Inköpt för länge sedan men ganska passande nu :)
 
 

Fina människor.

Publicerad 2014-07-30 12:20:48 i Allmänt,

Igår kom min svåger och hans svåger på besök till mig. Blev en härlig dag med sol, bad, öl och vin. Vi grillade grym lammytterfile och snackade om allt möjligt. 
 
De senaste dagarna har jag fått mail från några av Er läsare. Fina texter om att jag skriver på ett sätt som får känslor att komma tillbaka eller att mina ord kunde vara någon annans. Jag blir lika glad varje gång och samtidigt lite ledsen. Det är tydligt att mina känslor och tankar är likvärdiga alla andras som gått igenom en skilsmässa, om det så är den som lämnat eller blivit lämnad. Ledsen blir jag för att så många har gått igenom den tunga perioden som en skilsmässa ger. Glad att så många av er har det bra nu. Som jag skrivit tidigare, en kommentar eller ett mail ger mig så mycket stöd och hopp. Det hade jag aldrig kunnat förutse. Tack för det Ni fina människor.
 
Jag har mycket funderingar just nu kring livet som kommer efter skilsmässan, är det något man ska grubbla på egentligen? Försöker ta dagen som den kommer och hoppas att allt ordnar sig för mig också. Just nu vet jag inte om jag vill träffa någon ny men samtidigt kittlar tanken på att bli kär igen. Att känna längtan efter någon, förutom mina pojkar, och känna att hjärtat slår när man ser den personen. Men den tiden kommer förhoppningsvis. 
 
Nu ska jag luncha med Drew.
 
Skapa en bra dag.

Ångest inför morgondagen.

Publicerad 2014-07-28 23:20:42 i Allmänt,

Har haft en bra dag med pojkarna, A var inte direkt sjuk längre men en vilodag från förskolan var behövligt. Imorgon ska de vara på förskolan, känns jättekonstigt när jag är ledig men så är det upplagt nu när vi har dem varannan vecka.
 
J kom förbi och hämtade dem runt kl 16. Vi hade en bra stund men vi har svårt för att prata med varandra än. Därför bestämde vi att vi ska ta en fika snart och diskutera hur vi har agerat och reagerat under hela processen och hur vi kan tänkas agera och reagera under framtiden. På ett förhoppningsvis vuxet sätt utan en massa fördomar om den andres tankar och känslor.
 
Efter pojkarna gått packade jag väskan och begav mig till gymmet. 4 månader sedan jag var där sist och därav ångesten inför morgondagens, troligtvis rejäla, träningsvärk. Jag har satt upp några mål inför min 40årsdag. Kanske lite töntigt men bland annat ska jag kunna gå på händer och ha synliga magrutor. Inte hela världen om jag inte klarar målen men ett rejält försök ska jag ge det. Några före- och efterbilder kommer dock inte att visas här.
 
Ta hand om sig själv först, fick jag som kommentar på mitt förra inlägg om att jag kände mig ensam. Ett bra råd, ungefär som inför en flygresa. Sätt på din egen gasmask innan du hjälper någon annan. 
 
Skapa en bra dag.
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela