timetobebrave.blogg.se

Från äktenskap till skilsmässa. En pappablogg om livet i förändring.

Bästa veckan sen fars dag

Publicerad 2014-07-18 08:04:00 i Allmänt,

Veckan som gått har varit helt underbar. Om vi bortser från fredagens toalettnatt har allt varit kanon. Jag har saknat mina pojkar men jag vet att de har haft det bra hos mormor och morfar och därför har jag kunnat slappna av extra mycket tror jag.
 
Fest på fredagen och lördagen som var supertrevliga.
 
Tisdagens konsert med efterfest som kommer att gå till historien. Glömde bort att skriva att under den kvällen var det en kvinna som frågade mig var jag jobbade mm, det var så hög musik att jag inte hörde allt hon sa. Vi pratade kanske en minut och när jag vänder mig om får jag en knuff i bröstet av en man som samtidigt skriker "vem fan är du" och börjar veva. Han blir omhändertagen innan något mer händer. Visade sig vara kvinnans överförfriskade sambo. Kände inte igen dem först men de har ett barn på skolan. Igår ringde pappan upp mig och bad om ursäkt. Stabilt och modigt av honom men han lär nog skämmas om han ser mig när skolan börjar igen.
 
Jobbet har verkligen känts som rena semestern med sol och bad och skönt häng. 
 
På kvällarna har jag varit med Li. Varje kväll. Oväntat men vi tycker om varandra mer än som bara vänner. Lite skrämmande faktiskt. Men för bra för att inte fortsätta. Nu är det barnvecka och då kommer vi inte att träffas. Får se hur det utvecklar sig. 
 
Men som sagt en helt fantastisk vecka som kommer att krönas med att L och A kommer hem till mig igen. Gud vad jag längtar. Tre veckors semester på det gör mig ännu gladare. 
 
Trevlig helg.
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-07-20 21:00:21

Hahaha herregud vad skämmigt utav mannen!!!! Lite kul ändå eftersom han nu får skämmas ihjäl.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela