timetobebrave.blogg.se

Från äktenskap till skilsmässa. En pappablogg om livet i förändring.

Fina människor.

Publicerad 2014-07-30 12:20:48 i Allmänt,

Igår kom min svåger och hans svåger på besök till mig. Blev en härlig dag med sol, bad, öl och vin. Vi grillade grym lammytterfile och snackade om allt möjligt. 
 
De senaste dagarna har jag fått mail från några av Er läsare. Fina texter om att jag skriver på ett sätt som får känslor att komma tillbaka eller att mina ord kunde vara någon annans. Jag blir lika glad varje gång och samtidigt lite ledsen. Det är tydligt att mina känslor och tankar är likvärdiga alla andras som gått igenom en skilsmässa, om det så är den som lämnat eller blivit lämnad. Ledsen blir jag för att så många har gått igenom den tunga perioden som en skilsmässa ger. Glad att så många av er har det bra nu. Som jag skrivit tidigare, en kommentar eller ett mail ger mig så mycket stöd och hopp. Det hade jag aldrig kunnat förutse. Tack för det Ni fina människor.
 
Jag har mycket funderingar just nu kring livet som kommer efter skilsmässan, är det något man ska grubbla på egentligen? Försöker ta dagen som den kommer och hoppas att allt ordnar sig för mig också. Just nu vet jag inte om jag vill träffa någon ny men samtidigt kittlar tanken på att bli kär igen. Att känna längtan efter någon, förutom mina pojkar, och känna att hjärtat slår när man ser den personen. Men den tiden kommer förhoppningsvis. 
 
Nu ska jag luncha med Drew.
 
Skapa en bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela