timetobebrave.blogg.se

Från äktenskap till skilsmässa. En pappablogg om livet i förändring.

Helgens bravader

Publicerad 2014-07-13 13:55:00 i Allmänt,

Lämnade mina prinsar till J i fredags. Nu ska de vara hos sin mormor och morfar under några dagar. Hoppas de får härliga dagar där. 
 
På kvällen kände jag inte för att vara själv utan frågade några kompisar om vi skulle dricka en öl. Blev en oväntad lång kväll med alldeles för mycket att dricka. Ramlade, och då menar jag verkligen ramlade, hem vid tvåtiden. Lade mig i sängen men kände direkt att det aldrig skulle gå att somna där då hela rummet svävade. Somnade istället på toaletten, en riktig tonårsfylla. Vaknade halv nio och var låååångt ifrån redo för att ta tag i dagen. Vilade till klockan tre för då var det dags att börja fixa inför kvällens inflyttningsfest. 
 
Handlade och började laga mat. Fick kontroll över mig själv och gästerna började komma efter sju. Det blev en trevlig kväll. Skönt med vänner. Skönt att känna och höra att de finns där för mig. Fick fina gåvor i form av vin, champagne, blommor och ett soffbord ihopsnickrat av min svåger. Men finast av allt fick jag av min vän A. Han tog foton av mig och pojkarna för en dryg månad sedan och hade nu redigerat och ramat in några av bilderna. Blev rörd när jag öppnade dem. Fantastiskt fina kommer de bli på väggen.
 
 
 
 
 
 
Nu blir det skönt söndagshäng med Li.

Kommentarer

Postat av: t

Publicerad 2014-07-14 21:35:47

Så fina bilder!

Svar: Ännu finare i verkligheten :)
timetobebrave.blogg.se

Postat av: Linda

Publicerad 2014-07-15 14:13:41

Verkligen fina bilder..Kul att ha på pojkarna.. Läser din blogg & känner igen mig på så mycket och även var det jag som tog det avgörande steget, men fy fasen vad jag saknar mina barn. Hittade snabbt någon annan men börjar fundera på nu vem är jag och vad vill jag få ut av denna relationen... är den äkta liksom eller var det bara trygghet nu i början.. Usch, borde ringa & boka tid hos psykolog... Haha

Svar: Hoppas det löser sig med dig. Kram
timetobebrave.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela