timetobebrave.blogg.se

Från äktenskap till skilsmässa. En pappablogg om livet i förändring.

Sommarpojkar

Publicerad 2014-07-23 18:23:07 i Allmänt,

Livet är som bäst när vi har det så här. 
 
Kärlek
 

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2014-07-23 20:18:11

Vilken fin bild! Härligt att vi fått så fin sommar!

Svar: Underbart är det :). Glad sommar
timetobebrave.blogg.se

Postat av: Sofia

Publicerad 2014-07-24 03:02:27

Hej! Jag hittade din blogg för ett par dagar sedan och läser nu ikapp. Jag vill bara säga att jag blir berörd av din historia, och eftersom jag själv blev dumpad av min sambo för ett år sedan (vi har inte kommit till skott än, men lever 2 parallella liv i samma hus, tärande..) så är det så mycket igenkännande i det du skriver och precis som du beskriver det så är min stora fasa att vara i från mina 3 småkillar så stor del av livet! Jag är så tacksam för din blogg och framförallt att se hur du med rätt inställning har lyckats forma ditt liv till något positivt efter det här. Nu är det "time to be brave" för min del! Tack för inspirationen!
Sofia

Svar: Tack för de fina orden. Med rätt inställning blir det bra. Även om man inte tror det. Att vara borta från barnen är jobbigt men desto bättre när man har dem.
timetobebrave.blogg.se

Postat av: Annika

Publicerad 2014-07-24 13:21:43

Precis sträck läst din blogg, din resa. Fascinerande och skrämmande. Fick en liten flaschback till ett tidigare liv - min resa. Där jag var som din fd fru, dvs jag reste mig upp och sa de förödande orden. Ett av mitt livs bästa beslut, tycker det fortsatt så här 12 år senare, var helt klart en happyday!:-)

Älskar ditt sätt att uttrycka dig på, och att bloggen är så välskriven!

Njut av sommaren & dina barn(och Li?!)! :-)

Svar: Tack för komplimangen. Inte roligt att höra de orden som delar en familj men så länge det blir bättre än vad det varit så är det bara att gå vidare.
Och njuter av sommaren och mina barn, det gör jag :)
timetobebrave.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela