timetobebrave.blogg.se

Från äktenskap till skilsmässa. En pappablogg om livet i förändring.

Fotboll

Publicerad 2014-06-30 17:58:00 i Allmänt,

Har haft en skön dag med massage efter jobbet.

Nu blir det fotboll och mat med Li.

En bra start på veckan.

Förr eller senare exploderar jag

Publicerad 2014-06-29 21:18:00 i Allmänt,

 
 
Har precis sett denna film. Herrejävlar vad jag och min kollega H grät. Och inte bara vi, hela salongen var en enda stor snyftfamilj. Se den, gråt, skratta och njut av att du har det bra i ditt liv. Glöm inte en handduk för att torka dina tårar och solglasögon för att dölja dina röda ögon när du går ut från biosalongen.

Möte med S

Publicerad 2014-06-29 14:59:22 i Allmänt,

Då var det gjort. Jag har träffat S,den nya mannen min före detta fru J är kär i. Han var inte orsaken till att vårt förhållande tog slut men jag har fått kämpa hårt för att inte hysa något agg honom. Jag har slitit mitt hår med att ha blivit ersatt så snabbt av honom. Jag har haft onda tankar om att han träffat mina barn. Jag har våndats vid tanken på allt möjligt med honom inblandad. Jag är övertygad om att J och S kommer att gifta sig och skaffa barn. Jag har funderat på när och hur första mötet skulle gå till och bli av. Idag hände det. På mina villkor och helt utan förvarning.
 
Jag hade varit på en loppis med Drew när jag på vägen hem fick känslan av att det är idag som det ska ske. Jag cyklade runt en lekplats för jag tänkte att de kanske var ute och lekte. Såg inte dem utan cyklade hemåt och då passerar jag lägenheten där J bor. Tittade in och såg en stor gul tröja. Svetten började rinna. Vände cykeln efter 20 meter och bestämde mig för att nu jävlar får det bära eller brista. Ringde på dörren och J öppnade. Tror inte hon har fått upp hakan från golvet än. Gick in i köket och hälsade på S. Han blev helt ställd.
 
Det kändes bra. Det gjorde det verkligen och han är säkert en trevlig man. Vi pratade inte så länge för pojkarna ville också ha uppmärksamhet. Men jag är sjukt nöjd med att det blev på mina villkor helt och hållet och jag är övertygad om att det kommer att gå bra i fortsättningen också. Små steg och låta tiden gå.
 
Pojkarna var helt naturliga med honom och det var både skönt och lite, men bara lite, tungt att se. Jag är sjukt imponerad av mig själv i allt detta. Men som sagt, S var inte orsaken till att jag och J har gått skilda vägar efter 12 år och jag har ingen anledning att hysa något agg mot honom. Fruktansvärt jävla tråkigt att jag inte får träffa mina barn varje dag men jag är en bättre man utan J. Jag är mig själv och om jag får tycka något om mig själv så är jag en riktigt bra man. 
 
Men en liten smärta finns i mitt hjärta. Förutom att missa halva livet med pojkarna, något jag alltid kommer att få jobba med i mina tankar, så är det känslan av att vara ensam. Att sitta här själv just nu är tråkigt. Att gå och lägga sig ensam är tråkigt. Att vakna ensam är om möjligt ännu tråkigare. Att äta frukost ensam är tråkigt. Att komma hem från jobbet är tråkigt utan någon som möter mig med en kram eller puss.
 
Men jag kommer aldrig att vara nöjd med någon bara för att det som är tråkigt varannan vecka ska bli lite roligare. Ska jag träffa någon ska hon ha extra allt. Fram tills dess träffar jag de personer som jag tycker om att hänga med. Så nu ska jag snart åka till en kollega och kolla på bio. Och Ni ska veta att jag mår bra. Jag tänker ofta på om det verkligen är så. Mår jag så bra som jag säger? Svaret är ja. Visst finns det stunder som är sämre men för det allra mesta mår jag riktigt bra. Bättre varannan vecka men bra nästan alltid.
 
Men dagens händelse är att jag har träffat S, mannen som har ersatt mig.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela