timetobebrave.blogg.se

Från äktenskap till skilsmässa. En pappablogg om livet i förändring.

Snart hel igen

Publicerad 2014-06-19 08:58:29 i Allmänt,

Ska hämta pojkarna idag. Hoppas de längtar lika mycket som jag gör. 
 
Fick ett långt sms från J igår om vår nya situation som gäller nu. Att jag är pappa till hennes barn och S är den nya mannen i hennes liv. Ett sms om råd och tips om hur vi ska bli bättre på att kommunicera och mitt förhållande till s och liknande. Ogillar att hon tycker sig veta bättre om allt. Hon har fan ingen aning om hur det känns för mig. Hon säger att hon försöker förstå och kan föreställa sig det. Det kan hon inte, det kan ingen som inte varit i samma situation. Ok att bli lämnad och jobba med den tanken någon månad innan nästa smäll kommer om att blivit ersatt. Plus att mina barn nu har en annan man i sitt hem och som följer med på semester. Det är tufft ska ni veta. Men jag hanterar det bra och tycker det är lugnt. Men hon kan ändå inte tänka sig in i min situation. Många säger att hon får det tufft när/om jag träffar någon ny. Men det tror inte jag på. Hon är redan så långt borta från mig.
 
Men jag ska jobba hårt för att vi ska få en bra kommunikation och ett bra samarbete med pojkarna. Och att jag även på något sätt ska inkludera s i processen. J tycker att vi ska träffas nu för att pojkarna ska se att vi är "kompisar" så de inte ska få dåligt samvete för att de har roligt med honom. Bra tanke för jag kan tänka mig att de bara har roligt just nu. Har mer tankar om vad som kommer att hända när det blir vardag och känner att det blir det viktiga att vara ett bra team om.
 
Träffade Li igår igen. Fotboll, vin och ost. Jag gillar henne. Men nu är det barnvecka och då dröjer det tills vi ses igen.
 
Några timmar till sen är jag hel igen. Åker ner till min syster direkt och börjar midsommarfirandet där. 
 
Trevlig helg och glad midsommar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela