timetobebrave.blogg.se

Från äktenskap till skilsmässa. En pappablogg om livet i förändring.

Ensam

Publicerad 2014-05-31 13:37:00 i Allmänt,

Känner mig väldigt ensam idag. Väldigt få av mina vänner hör av sig till mig längre. När pojkarna inte är hos mig vet jag inte längre vad jag ska göra. Jag känner mig som ett tredje eller femte hjul och att jag tränger mig på hos de som är i parrelation. Jag önskar att någon skickat ett sms om en fika eller middag. 
 
Jag har många nya bekantskaper för tillfället och visst är det härligt att träffa nya människor men mina gamla vänner vill jag också träffa. Undrar de inte hur jag mår? 
 
Gårdagen var i alla fall en bra dag. Lugnt på jobbet och en trevlig kväll hos min kollega. Sov över hos henne och åkte efter frukosten ut till starten av ett ultralopp där en kollega ställer upp på 5,3 vansinniga mil i terräng. Fattar inte hur han ska klara det för jag hade dött efter hälften. 
 
Har hunnit med ikea och ska nu fixa till lite här hemma. 
 
Saknar mina pojkar mest av allt och extra mycket idag.

Jämn vecka

Publicerad 2014-05-30 08:41:00 i Allmänt,

Ska lämna pojkarna till J idag vid lunchtid. Sen dröjer det en hel vecka tills de är hos mig igen. Det är sju långa dagar. Jag har alltid fått höra att jag är en bra pappa men nu känner jag och kan hålla med om det själv. Jag har mycket mer tålamod och tar alla beslut själv utan att behöva bekymra mig om någon tycker det är rätt eller fel. Jag hoppas att pojkarna märker det. 
 
Men jag tycker fortfarande att det är för jävligt att vi inte kunde fixa vårt förhållande. Jag tycker det är olidligt att jag inte kan vara med mina barn varje dag. Jag ser positivt på livet men jag tycker det är orättvist. Jag tycker det är tufft att komma hem till de som har sin familj intakt. Jag bävar för de gånger jag måste tacka nej till saker på grund av att ekonomin. Semester utomlands med mina pojkar känns avlägset. Glädjande för dem att de har en bortskämd mamma som kan få en resa om hon så önskar. 
 
Jag retar mig på de som säger att deras ekonomi är knaper. Va fan, ni har samma utgifter som jag fast dubbla löner. 
 
Men jag klarar mig bra, långt över förväntan. 
 
Idag är det en kort dag på jobbet innan det blir födelsedagsfest för en kollega. 

Rise and shine

Publicerad 2014-05-29 07:07:03 i Allmänt,

Gött att vara ledig. Sovmorgon existerar inte med pojkarna i lägenheten,  upp klockan sex varje morgon. Perfekt, då hinner vi tvätta och städa innan vi drar på strandhäng och picknick.
 
Prinsarna sitter i soffan och ömsom bråkar och skrattar. De är verkligen varandras bästa vänner. När A kom till världen tyckte jag att 19 månader mellan dem var lite tidigt för barn nr 2. Men herregud vad bra det är nu. Och jag borde veta bättre då jag själv är trilling. Min bror (har en syster också) och jag lekte, slogs, tävlade och kramades hela tiden. Även om det var tråkigt att alla såg oss som en person så var det den perfekta uppväxten. Att alltid ha sin bästa kompis hemma. 
 
Skapa en bra dag.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela