timetobebrave.blogg.se

Från äktenskap till skilsmässa. En pappablogg om livet i förändring.

Det kom en kommentar...

Publicerad 2014-09-23 23:28:55 i Allmänt,

Jag funderade på om det förra inlägget skulle bli det sista, men jag fick en kommentar på inlägget som blir den perfekta avslutningen på bloggen.
Just det, det är vackra fina V som får avsluta bloggen. Hade ingen aning om att hon läst mina ord om min resa från djupaste mörker till det starkaste ljus jag någonsin upplevt. 
 
Jag kommer fortsätta uttrycka mina tankar om livet men i en annan form än denna blogg. Jag mår bra av att skriva men från och med nu kommer det att bli privat. 
 
Så ännu en gång, TACK. Tack för att Ni läst, tack för att Ni lidit med mig och tack för att Ni nu gläds åt mig. Tack för Era kommentarer och stöd under året. Jag hoppas att alla Ni som läst mina tankar mår bra och tar hand om Er och njuter av livet.
 
Till Er som går igenom tuffa tider med separation/skilsmässa vill jag säga att det blir bättre och har Ni barn så tänk på dem, prata inte illa om ditt ex inför dem.
 
Och kom ihåg...
You'll Never Walk Alone.
 
Tack för mig och kram till Er alla.
/Ola

V

Publicerad 2014-09-22 21:28:26 i Allmänt,

Fick ett sms från V på förmiddagen i lördags med en enkel fråga om jag ville hämta upp henne på vägen till loppet. Självklart svarade jag ja. Kom fram till hennes hus och var helt förbryllad över hur jag skulle hälsa på henne, med en kram, ett handslag eller tuta och sitta kvar i bilen. Jag var väldigt reserverad och nervös. Det kändes sådär och fokus var mer på loppet.
 
Löpningen gick strålande de första tre kilometerna men sedan tog smärtan i fötterna överhanden. Trodde att de skulle börja brinna och var tvungen att bryta efter 5 kilometer. Blev med andra ord slagen av både V, som sprang milen på drygt 46 min, och min bror som var några minuter långsammare. Tråkigt att inte kunna fullfölja med haft det på känn länge.
 
Efter loppet åkte vi hem till V för att fika. Jag var nervös och visste inte riktigt vilka känslor V hade men jag gick all in. Jag förklarade precis vad jag kände och tyckte om henne och oss. Jag visste att V hade ett konto på match.com och med hennes utseende hundratals sidvisningar. Jag har skrivit tidigare att jag önskade att hon skulle träffa någon/några killar och inse att det vi hade inte går att hitta med någon annan. Hon hade varit på två dejter. 
 
Men...
 
De kunde inte mäta sig med mig :)
 
FIkan slutade klockan fem i morse när jag körde de 25 milen från hennes hem till mitt jobb. 
 
V är helt fantastisk, på alla sätt och vis. Jag kan sitta och rabbla mängder av saker med henne som jag gillar. Men det allra bästa, förutom hennes leende och skratt, är sättet hon tittar på mig på. Det känns i hela kroppen, även om hon står bakom mig. En brinnande blick fylld med kärlek.
 
Två saker sitter extra hårt i mitt minne efter helgen.
Det bästa är när hon igår kväll står framför mig och säger...
"Det är så här det ska kännas. Ola jag är kär i dig"
Jag svarade...
"Jag har varit kär i dig sen jag träffade dig första gången"
 
V är som sagt fantastisk och sitter bland annat med i styrelsen i en organisation som donerar pengar till barnhem i Indien och ska dit under vecka 42 på ett uppdrag. Veckan efter hade hon planerat för en egen semester i landet. Så den andra saken som sitter hårdast i minnet är när hon frågar mig om jag vill möta upp henne i Indien under vecka 43 och jag svarar ja.
 
Jag ska med andra ord åka till Indien om fyra veckor, så just nu sitter jag och ansöker om visum, kollar vaccin och läser på om landet. Jag som rest alldeles för lite i mitt liv och då bara charter. Nu ska jag flyga till Bombay, ta ett inrikesflyg och möta upp V någonstans i Goa. Spendera några dagar med sol och bad innan vi flyger upp till Agra och besöker Taj Mahal innan vi avslutar i Bombay. Helt vansinnigt. Men oj vad jag ser framemot det.
 
Låter som värsta kärleksfilmen. Men det är mycket bättre än så :)
 
Är det inte så här en blogg om skilsmässa ska sluta?
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela