timetobebrave.blogg.se

Från äktenskap till skilsmässa. En pappablogg om livet i förändring.

V

Publicerad 2014-09-22 21:28:26 i Allmänt,

Fick ett sms från V på förmiddagen i lördags med en enkel fråga om jag ville hämta upp henne på vägen till loppet. Självklart svarade jag ja. Kom fram till hennes hus och var helt förbryllad över hur jag skulle hälsa på henne, med en kram, ett handslag eller tuta och sitta kvar i bilen. Jag var väldigt reserverad och nervös. Det kändes sådär och fokus var mer på loppet.
 
Löpningen gick strålande de första tre kilometerna men sedan tog smärtan i fötterna överhanden. Trodde att de skulle börja brinna och var tvungen att bryta efter 5 kilometer. Blev med andra ord slagen av både V, som sprang milen på drygt 46 min, och min bror som var några minuter långsammare. Tråkigt att inte kunna fullfölja med haft det på känn länge.
 
Efter loppet åkte vi hem till V för att fika. Jag var nervös och visste inte riktigt vilka känslor V hade men jag gick all in. Jag förklarade precis vad jag kände och tyckte om henne och oss. Jag visste att V hade ett konto på match.com och med hennes utseende hundratals sidvisningar. Jag har skrivit tidigare att jag önskade att hon skulle träffa någon/några killar och inse att det vi hade inte går att hitta med någon annan. Hon hade varit på två dejter. 
 
Men...
 
De kunde inte mäta sig med mig :)
 
FIkan slutade klockan fem i morse när jag körde de 25 milen från hennes hem till mitt jobb. 
 
V är helt fantastisk, på alla sätt och vis. Jag kan sitta och rabbla mängder av saker med henne som jag gillar. Men det allra bästa, förutom hennes leende och skratt, är sättet hon tittar på mig på. Det känns i hela kroppen, även om hon står bakom mig. En brinnande blick fylld med kärlek.
 
Två saker sitter extra hårt i mitt minne efter helgen.
Det bästa är när hon igår kväll står framför mig och säger...
"Det är så här det ska kännas. Ola jag är kär i dig"
Jag svarade...
"Jag har varit kär i dig sen jag träffade dig första gången"
 
V är som sagt fantastisk och sitter bland annat med i styrelsen i en organisation som donerar pengar till barnhem i Indien och ska dit under vecka 42 på ett uppdrag. Veckan efter hade hon planerat för en egen semester i landet. Så den andra saken som sitter hårdast i minnet är när hon frågar mig om jag vill möta upp henne i Indien under vecka 43 och jag svarar ja.
 
Jag ska med andra ord åka till Indien om fyra veckor, så just nu sitter jag och ansöker om visum, kollar vaccin och läser på om landet. Jag som rest alldeles för lite i mitt liv och då bara charter. Nu ska jag flyga till Bombay, ta ett inrikesflyg och möta upp V någonstans i Goa. Spendera några dagar med sol och bad innan vi flyger upp till Agra och besöker Taj Mahal innan vi avslutar i Bombay. Helt vansinnigt. Men oj vad jag ser framemot det.
 
Låter som värsta kärleksfilmen. Men det är mycket bättre än så :)
 
Är det inte så här en blogg om skilsmässa ska sluta?
 
 

Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2014-09-22 21:48:09

Applåderar och hoppar upp och ner. Är så lycklig för din skull. Tror de här kommer att bli riktigt bra. Men snälla, låt oss få följa med ett tag till...

Svar: :)
timetobebrave.blogg.se

Postat av: Hanna

Publicerad 2014-09-22 22:44:04

Hej!
Jag snubblade över din blogg för bara några dagar sedan, när jag googlat på något om separationer och hur fasansfullt ont det kan göra (även om man, som i mitt fall, är den som fattat beslutet!) och jag vill bara säga att din sida ger mig så mycket hopp! Jag har läst, inte alla men många utvalda, inlägg och vågar nu nästan lita på att "efter regn kommer sol" när jag läser detta senaste! Din glädje smittar av sig, till och med till mig som inte känner dig :) Ville bara skriva o säga det.. Tack för att du delar med dig av din historia!

Svar: Tack för att du läst. Det kommer bli bra till slut. Tror det blir så för de allra flesta. Även om det aldrig är roligt att gå igenom en separation, inte för någon av partnerna.Ta hand om dig.
Kram
timetobebrave.blogg.se

Postat av: Erika

Publicerad 2014-09-22 22:54:29

<3 Det är exakt såhär en skilsmässoblogg ska sluta.. Även fast jag gärna vill följa dig :)

Svar: :)
timetobebrave.blogg.se

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-09-22 23:59:07

Uuuundeebart uuunderbart!! Nja inte ta slut riktigt ännu. Lite reseskildringar från Indien hade varit nice!! Å sedan är jag nyfiken på hur och när du introducerar V för pojkarna och din övriga familj.

Svar: :)Får se hur många inlägg det blir till.
timetobebrave.blogg.se

Postat av: V

Publicerad 2014-09-23 07:13:33

Dags för mig att erkänna att jag också följt dig här, faktiskt ända sedan fjortishånglet på busshållsplatsen :)

You are everything I`ve been looking for my entire life.

PS. Jag säger JA på din fråga DS.

Så ska en blogg om skilsmässa sluta...
/V

Postat av: J

Publicerad 2014-09-23 15:47:15

Lustigt, jag hittade in till din blogg idag, och har läst alla inlägg från början till slut. Roligt att du hittat Den rätta.
Jag är själv mitt i en separation från ett 7 år långt förhållande (inte jag som tog steget) och det gör så jävla ont. Jag hoppas att jag kan känna samma sak som du gör idag, om ett tag. Och bjud gärna på fortsättningen.

Svar: Lider med dig. Du kommer att må bättre, det är jag övertygad om. Förhoppningsvis bättre än du trott du kunde. Ta hand om dig.
timetobebrave.blogg.se

Postat av: Nadja

Publicerad 2014-09-23 20:31:20

Wow! Gud vad glad man blir :)

Svar: :)
timetobebrave.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela