timetobebrave.blogg.se

Från äktenskap till skilsmässa. En pappablogg om livet i förändring.

Uppdatering

Publicerad 2015-01-20 14:47:00 i Allmänt,

Har inte varit här inne på ett tag men såg nu att det fortfarande finns besökare på sidan så här kommer en liten uppdatering.
Pojkarna och V tycker väldigt mycket om varandra, från första träffen har det klickat mellan dem. Vi firade jul tillsammans och V passar så bra in i min familj att det är löjligt. Jag känner samma med hennes familj.

Nyår firade jag och V i Trysil med vänner till V. Första gången jag stod på ett par slalomskidor i mitt liv. Det var väldigt skoj fram tills jag skadade mitt knä som nu behöver några månaders rehab av ledband och menisk.

V har träffat J några gånger och det funkar bra. Jag har träffat S flera gånger och det blir mer naturligt för varje gång.

Livet är helt fantastiskt och nästa vecka fyller jag 40 år.

Kommentarer

Postat av: Nadja

Publicerad 2015-01-25 21:49:46

TACK för uppdateringen!! Så kul att höra att dina pojkar gillar V.
Tråkigt att höra om ditt knä, all lycka!!

Postat av: K

Publicerad 2015-02-02 09:15:40

Tänkte bara lämna en liten kommentar här. Har senaste två dagarna suttit och läst heeeela din historia här på bloggen. Är själv i ett slags dilemma, vet inte om jag ska lämna min man eller inte. Har två fantastiska barn och är så rädd att skada dom och bryta det där "familjelivet" som känns så viktigt.

Samtidigt vet jag att jag och min man inte alls tar ut det bästa ur varann, snarare tvärtom. Vi är tråkiga tillsammans. Jag är inte en tråkig person och jag tror egentligen inte han heller är det. Men tillsammans blir vi det.

Skönt att läsa att det i alla fall löste sej till det bättre för både dej och din exfru och att pojkarna trots allt tagit det bra :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-03-27 23:39:50

Läste just en stor del av din blogg. Som en kopia av min och min exmakes liv senaste två åren. Jag var den som lämnade. På samma sätt som din exfru. Ett fult sätt som jag skäms för enormt mycket.Jag har ett distansförhållande med den person som fick mig att lämna min man och mina barns far är fortfarande singel och mkt mer i form nu efter att ha varit i ett djupt hål pga separationen. Nu är det nog jag som är den som tänker mest på och sörjer det förflutna. Att vi inte gjorde varandra lyckliga. Jag som älskar familjeliv har själv valt bort det. jag är så glad över att du gått vidare och funnit kärleken på nytt. Hoppas min exmake också gör det.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela