timetobebrave.blogg.se

Från äktenskap till skilsmässa. En pappablogg om livet i förändring.

Livet

Publicerad 2015-05-26 21:33:56 i Allmänt,

Jag har inte varit här inne på väldigt länge och inser därmed att tiden går väldigt fort. Jag har precis tagit beslutet att byta arbete, efter åtta år på samma skola kände jag att det var dags att byta. Jag har trivts kanon under alla år och fått vänner för livet men känt de sista åren att jag gjort samma sak och inte stått inför några utmaningar. Nya skolan ligger närmre och det är skönt att slippa pendla och få mer tid med pojkarna under deras vecka. Väldigt nervöst att lämna det trygga men om jag inte gör det så kommer jag inte att utvecklas som människa.
 
Livet är annars tipptopp. Jag och V träffas så ofta vi kan och planerna är att vi kommer att flytta ihop under nästa år. Vi pratar öppet om allt och det är en sådan stor skillnad från mitt äktenskap. Lyfts rejält som människa.
 
Pojkarna mår bra och växer så det knakar. L fyller sju om två veckor och har precis knäckt läskoden. A sprudlar av energi och hänger på storebror i sin kunskapstörst. 
 
Min relation till J fungerar smärtfritt och S är en bra kille som jag gillar mer och mer. Det trodde jag aldrig för ett år sedan.
 
Idag var det kalvinknatet, en löptävling för barn, och jag minns att jag var irriterad på J förra året då hon inte kunde komma trots att hon lovat pojkarna. Idag var hon där före oss och hämtade ut nummerlappen till A. Tack för det.
L ville inte springa och då det var skönt att J var på plats för det var väldigt mycket folk. A hade till en början siktat på att "vinna" alltihopa men ändrade sig i morse och beslöt sig istället för att springa i supermantröja och cape. Underbart när folk längs banan hejade på superman :)
 
Hoppas att sommaren gör entré snart och att livet flyter på för dig.
 
Kram Ola
 

Kommentarer

Postat av: Selma

Publicerad 2015-06-20 19:15:55

vad härligt att höra att livet är bra!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela