timetobebrave.blogg.se

Från äktenskap till skilsmässa. En pappablogg om livet i förändring.

Maraton

Publicerad 2016-04-24 13:30:33 i Allmänt,

Igår sprang jag och V ett maraton tillsammans. Har inte funnits i min tanke före jag träffade henne att jag skulle springa längre än en mil. Men nu kan jag kalla mig maratonlöpare och det är jag faktiskt stolt över.
 
Visst har jag hört och läst om människor som förändrar sig efter dramatiska eller livsavgörande händelser. Det stämmer faktiskt att livet kan bli bättre. Är en starkare man idag än jag tidigare varit. Har en del kvar att jobba på med mitt sätt att vara, se på saker och att stå upp för mig ännu mer. Men små stabila steg framåt är bättre än att stå och stampa på samma ställe. 
 
Jag känner saknad när jag lämnar pojkarna på fredagarna och så kommer det alltid att vara. Men de är så fina och förstående att deras liv består av en pappa-och en mammavecka. Vi har bra relation som föräldrar till våra söner och gör vad vi kan för att de ska må bra och utvecklas till bra människor.
 
Annars flyter livet på och jag trivs bra på jobbet som jag började på i höstas. Det stora fokuset just nu ligger på att leta hus för vårt gemensamma boende tillsammans :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela