timetobebrave.blogg.se

Från äktenskap till skilsmässa. En pappablogg om livet i förändring.

Deras andning

Publicerad 2017-07-28 22:46:39 i Allmänt,

Ligger just nu mellan mina söner i min säng. De har varit hos sin mamma i två veckor och saknaden har växt för varje dag som gått utan dem. Jag lyssnar till deras andning och bara njuter av det. Känner mig stolt över att jag är deras pappa. 

Flytt!

Publicerad 2017-07-23 17:01:32 i Allmänt,

Jag håller på att packa ihop lägenheten som jag bott i sedan skilsmässan. Jag har sett den som en provisoriskt boende sen dag ett men har trivts kanon. Ägaren till lägenheten valde att sälja när jag inte hade möjlighet att köpa loss den. Så nu flyttar jag och pojkarna ifrån 110 kvm till 55 kvm. Det kommer dock också vara ett provisoriskt boende då jag fick erbjudande om en 3a på 75 kvm från november. Får se om jag har några vänner kvar efter de flyttarna :)

Sommaren har flugit förbi och jag har haft tre veckors semester med pojkarna. Vi har inte gjort något särskilt utan mest besökt familj, vänner och varit med varandra. Jag började mitt nya jobb i måndags och det känns bra. Är lite orolig över att det kommer vara för lite personal på fritids men resten av dagen känns som ett stort lyft för mig och de nya kollegorna är hu trevliga som helst och rektorerna är i absolut toppklass.

Kärleken då? Den får vänta tills någon dyker upp och tar mig med storm. Känner att det inte är något jag söker just nu.

Tillbaka till packningen nu.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela