timetobebrave.blogg.se

Från äktenskap till skilsmässa. En pappablogg om livet i förändring.

Deras andning

Publicerad 2017-07-28 22:46:39 i Allmänt,

Ligger just nu mellan mina söner i min säng. De har varit hos sin mamma i två veckor och saknaden har växt för varje dag som gått utan dem. Jag lyssnar till deras andning och bara njuter av det. Känner mig stolt över att jag är deras pappa. 

Kommentarer

Postat av: C

Publicerad 2017-08-08 13:36:41

Hej, här kommer bara lite pepp. Och tack! För en fin och tänkvärd blogg.
Jag sträckläste din blogg i vintras/våras då jag sökte som en tok efter andra i skilsmässoträsket... <3 Och, oj vad det hjälpte att hitta din blogg, även om jag kanske är mer i rollen som din fd fru än dig.
Så, tack för att du delar med dig! Och hoppas att du hittar kärleken framöver. Tills dess, må väl! KRAM

Svar: Tack :)
timetobebrave.blogg.se

Postat av: Tommy

Publicerad 2017-09-25 13:49:36

Hej! Har streckläst din blogg på en vecka nu. Ikväll har det gått en vecka sen jag helt oförberedd fick beskedet av min sambo att hon inte är kär i mig längre och inte heller attraheras av mig! Enligt din blogg förstår jag att det kommer bli bättre, det måste bli bättre men som det känns nu vet jag inte vart jag ska ta vägen! Är så himla vilsen och kan varken äta eller sova! All min energi går åt till att hålla skenet upp för våra 2 barn på snart 5 och 3 år. Det som smärtar så mycket är dessutom att hon inte ens vill försöka lösa det. Har föreslagit familjerådgivning som hon accepterat om än motvilligt och känner att det trots allt inte kommer hjälpa, då hon säger att hon inte vill! Hon säger att hon mår dåligt och tror att det enda sättet för henne att må bra igen är att vi separerar. Blir så frustrerad att hon väljer att slänga bort våra 7 år tillsammans utan att iallafall från min synvinkel inte göra allt som går för att försöka göra det bättre! Jag vet inte hur jag ska klara mig ur det här! Vi bor på en ort med över 2000 personer i bostadskö, har en villa vi måste få såld plus hitta varsin lägenhet som passar våra barn! Jag känner mig så uppgiven och förtvivlad! Min värsta fasa är att hon ska träffa nån ny. Får upp bilder i huvudet på henne och en annan man, skratta, ha roligt, kolla på film, åka på utflykter med våra barn, skeda och ha sex! Att känna sig så utbytt! Ersatt! Jag vill ju vara den personen! Jag vill ha en kärnfamilj precis som mina föräldrar hade, som mina syskon har och mina vänner! Jag vill inte att mina barn ska bli ”skilsmässobarn” och trodde aldrig att det skulle drabba dem! Känner mig helt krossad och vet inte vart jag ska ta vägen!

Tack för att du skrivit din blogg, känns skönt att veta att det blir bättre även om jag inte kan förstå det nu! Hoppas verkligen du hittar kärleken snart, för det är du värd!

Svar: Usch, lider med dig. Det kommer att ta tid och göra ont med allt du nämner. Men den hårda sanningen är att om hon inte vill ha dig, hur länge är hon värd att kämpa för? Jag önskar dig all lycka. Ta hand om dig och barnen.
timetobebrave.blogg.se

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-09-28 18:42:22

Är din blogg helt nere nu?

Svar: Mitt behov av att skriva är inte detsamma nu.
timetobebrave.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela