timetobebrave.blogg.se

Från äktenskap till skilsmässa. En pappablogg om livet i förändring.

Födelsedag

Publicerad 2017-06-09 10:38:28 i Allmänt,

Igår fyllde äldsta sonen 9 år. I och med att han var hos sin mamma fick jag vänta med att fira honom till kvällen. Det blev en trevlig kväll med glass och paketöppning. Så glad att vi har en bra relation som föräldrar. Har läst igenom många gamla inlägg och kan ångra vissa saker jag skrivit om J. Men å andra sidan var det de tankarna jag brottades med då. Men hon är bra och jag kommer bra överens med hennes sambo.
 
Ikväll kommer pojkarna hem och då blir det fokus på dem såklart. 
 
Snart skolavslutning och för mig innebär det den sista på min nuvarande skola då jag börjar på en ny till hösten. En helt ny skola som står färdig snart. En större utmaning finns nog inte inom skolans värld.
 
Trevlig helg

Känslan av att vara ensam

Publicerad 2017-06-05 17:31:29 i Allmänt,

Denna helg hade, i mina ögon, varit perfekt för att vara ute och roa sig. Jag hörde av mig till alla tänkbara kandidater som skulle kunna tänkas vara med på min idé. Det visade sig att ingen, inte en enda av alla de jag kontaktade hade möjlighet att följa med. Bortresta, jobb och andra planerade saker stod i vägen för en kväll med mig. Gå ut ensam känns inte som ett alternativ. Hade kanske funkat om jag haft ett stammishack där jag kände personalen, men nej.
 
Det har gjort denna helg till en ofrivillig ensamhelg, pojkarna är hos sin mamma. Jag HATAR vara ofrivilligt ensam. Visst är det skönt att vara själv ibland men då vill jag ha valt att vara själv. Idag känner jag mig fruktansvärt ensam. Tre lediga dagar utan att en enda människa har hört av sig. Inte en enda. Jag har messat med några, efter jag skickat först, men ingen har tagit kontakt med mig.
 
Jag har inte en enda vän som är i samma situation som jag. Alla har familj eller partner. Det känns lite tungt faktiskt. Nu låter det som att jag är ensammast i världen men så är det naturligtvis inte. Jag har vänner och det är jag väldigt glad över men just idag känner jag mig ensam.
 
Så vad göra när jag känner mig ensam? Jag har tränat på gymmet, rensat lite i källarförrådet inför kommande flytt och kollat på Seinfeld. Solat lite när det har gått, varit någon runda på stan och lyssnat på musik, mycket musik.
 
Imorgon är det Sveriges nationaldag. Grattis till oss. Den ska jag spendera med en långrunda i löpspåret. Ska springa Helsingborg Marathon i september och behöver lite mil i kroppen.
 
Må väl

När livet vänder igen

Publicerad 2017-06-04 14:55:00 i Allmänt,

Det funkade inte. Det blev aldrig något bröllop med V. Jag var så säker på att det skulle bli så, men i början av året tog vi beslutet att inte fortsätta vår väg tillsammans. När vi gjorde det var det faktiskt en form av lättnad. Men de dryga två åren med henne var fantastiska. 
 
So I guess I´m back.
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela