timetobebrave.blogg.se

Från äktenskap till skilsmässa. En pappablogg om livet i förändring.

Flytt igen

Publicerad 2017-10-25 21:54:09 i Allmänt,

På fredag går flyttlasset 200 meter norrut. Har bott i en tvåa de senaste tre månaderna men blev erbjuden en trea veckan före jag flyttade in. Så det har varit ett ganska temporärt boende men vi har trivts bra. Nu ska det bli skönt att få ett boende som är permanent och där jag verkligen kan se mig bo en längre tid. Jag hämtade nycklarna idag och lägenheten är kanon, nymålad och lagom stor. Pojkarna får dela rum och det har de gjort sen skilsmässan och de trivs bra med det hos mig. Hos deras mamma har de varsitt rum men de har aldrig nämnt något negativt om boendet hos mig. Men det kommer kanske när de närmar sig tonåren. Har bott på första våningen de senaste 10 åren men nu blir det trappträning då lägenheten ligger på fjärde våningen utan hiss.
 
I övrigt mår jag bra och tar hand om mig på ett bra sätt. Sprang Helsingborg Maraton förra månaden, hade ett mål att klara det på 4 timmar men hade tränat alldeles för lite för att klara det. 4.07 blev tiden och nu är frågan om jag ska springa några fler maraton, det hade varit cool att klara det under 4 timmar. Min syster vill springa i Köpenhamn nästa vår men jag får se hur motiverad jag är.
 
Pojkarna ska bli storebröder i december och de ser framemot det jättemycket. Jag kommer att vara standby inför förlossningen så pojkarna kan vara hos mig även om det inte är "min" vecka. En självklarhet att kunna hjälpa till tycker jag.
 
Sam Smith har varit en stor favorit för mig sen våren 2014 och nu när han äntligen på väg att släppa en ny skiva. Idag har jag bokat biljetter till hans konsert i Köpenhamn i april. Det ska bli fenomenalt. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela